Over CED

CED: het toonaangevende Europese platform voor technische verzekeringsdiensten en -oplossingen. Klantgericht, zorgzaam voor mensen en innovatief.

Over CED Connect

CED is de dienstverlener achter veel verzekeraars, vastgoedbeheerders, corporates en overheden. Wij bieden deskundige diensten en technische oplossingen om onze klanten te helpen bij het beheersbaar maken van schadeclaims en/of grote calamiteiten, door het leveren van innovatieve combinaties tussen mensen en technologie.

Actief in 4 kernlanden: Nederland, Frankrijk, België en Spanje, met kantoren in 8 andere landen.

Onze visie

In 1971 zijn wij opgericht door onze klanten. Samenwerken aan en het bedenken van oplossingen met onze klanten zit in ons DNA. Wij denken zoals onze klanten, gericht op innovatie, kostenbeheersing en efficiency, snelheid en tevredenheid van de eindklant.

Wij geven om mensen. Wij richten ons op het creëren van ongeëvenaarde ervaringen voor de eindklant, geleverd door zorgzame en competente mensen, ondersteund door technologie. Op basis van de feedback van onze eindklanten evalueren we onszelf voortdurend. En, we zetten ons in voor een duurzame toekomst.

Client in the spotlight

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer elit dui, venenatis non lectus gravida, ornare vestibulum nibh. Phasellus faucibus magna id dui bibendum vulputate in ac ipsum."

Arnaud JanssenVerzekeringsspecialist

Prijzen

Vind het product dat aan uw behoeften voldoet en wilt u weten wat de kosten zijn voor uw specifieke situatie?

Bekijk onze prijzen

Het platform

Met verschillende modules richt u CED Connect volledig naar eigen behoefte en flexibel in.

Bekijk CED Connect