Het platform

Volledige ontzorging, een koppeling met bestaande klantsystemen of de inrichting van een selfservice portal, u kunt CED Connect volledig naar eigen behoefte inrichten.

CED Connect – de basis

Connect claims

Het integrale platform voor digitale schadebehandeling voor nagenoeg alle typen particuliere en bedrijfsmatige schades zoals van motorrijtuigenverzekeringen, inboedel en opstalverzekeringen, AVP-verzekeringen en reisverzekeringen.

Het overgrote deel van alle schades kan zonder tussenkomst van een schadebehandelaar worden afgehandeld. Voor de schades waarbij dit niet het geval is, faciliteert het platform een veel snellere en meer efficiënte afwikkeling door een schadebehandelaar.

MyConnect

Een unieke, zeer gebruiksvriendelijke self-service portal waar een verzekerde of intermediair zelf een schade kan melden, zonder dat hierdoor een vermindering is in kwaliteit of service.

Een schade melden is met MyConnect makkelijk en snel. Daarnaast is het verloop van de schademelding in het platform te volgen. Zo weet de melder direct waar hij aan toe is en welke stappen er worden genomen om de schademelding af te wikkelen.

Connect HUB

ANVA Hub is het platform dat alle spelers in het verzekeringsdomein met elkaar verbindt: verzekeraars, volmachten (serviceproviders), adviseurs en bemiddelaars, met relaties naar zakelijke en particuliere klanten. Het platform slaat bovendien een brug tussen de software van ANVA en de oplossingen van partners.

CCS biedt software-oplossingen voor de verzekeringsbranche. Van backoffice software tot een open ecosysteem met integratiemogelijkheden.

DIAS ontwikkelt software voor assuradeuren, volmachtkantoren en financieel adviseurs.

CED Connect add-ons

Connect portal

Een unieke, zeer gebruiksvriendelijke self-service portal waar een verzekerde of intermediair zelf een schade kan melden en het verloop van de schadeafhandeling kan volgen

Connect hub

Koppel Connect Claims met handige interfaces aan uw andere klantsystemen zoals polis administratie en financiële administratie.

Connect apps

Mobiele apps waarmee een verzekerde of intermediair zelf een schade kan melden en met status updates het verloop van de schadeafhandeling kan volgen.

Connect sources

Koppel Connect Claims snel en gemakkelijk met externe databronnen voor bijvoorbeeld fraude checks, risicobeheersing en compliance.

Connect cube

Altijd real time inzicht in uw management reporting.

Product feature

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer elit dui, venenatis non lectus gravida, ornare vestibulum nibh.

CED Connect – services

Datamanagement

CED biedt de meest innovatieve data management oplossingen, voor beheer, opslag, bundeling en ontsluiting van data

Customer journey feedback

CED maakt het mogelijk om op de belangrijke contact- of beslismomenten in de customer journey direct klantfeedback te vragen

User support

CED levert deskundige en snelle ondersteuning bij het gebruik en beheer van Connect.

Sourcing & staffing

Services om uw schadebehandeling integraal uit te besteden of om uw capaciteitsbehoefte tijdelijk en flexibel uit te breiden.

Product feature

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer elit dui, venenatis non lectus gravida, ornare vestibulum nibh.

Product feature

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer elit dui, venenatis non lectus gravida, ornare vestibulum nibh.

Client in the spotlight

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer elit dui, venenatis non lectus gravida, ornare vestibulum nibh. Phasellus faucibus magna id dui bibendum vulputate in ac ipsum."

Arnaud JanssenVerzekeringsspecialist

Prijzen

Vind het product dat aan uw behoeften voldoet:

  • Vaste periodieke vergoeding voor gebruik van het platform incl licentiekosten.
  • Vergoeding per dossier
  • Gebruik mijn omgeving
  • Diensten derden (Clearinghuis, Audaflow, Smartphort, etc)

Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw specifieke situatie?

Bekijk meer